Всеки ценител на природата и туризма вероятно е посетил множество прекрасни кътчета в страната ни и е бил завладян от българските красоти, усетил удовлетворението, с което Майката природа ни дарява. Всеки е добре запознат с най-известните дестинации в страната ни и с историите на най-популярните ни забележителности.

   

Искаме да предложим един по-нестандартен поглед към чудесата на България, да ви покажем местата, които все още не могат да се наредят на заслуженото си място сред фаворитите в българския пътеводител и тънат в неизвестност – „по-малко известните природни чудеса“ на България.

Целта ни е да съберем и публикуваме информация за прекрасните кътчета на България, богати на природни чудеса, с историческа и архитектурни стойност и всички тези малко известни места в страната ни. Ако сте посетили някое райско кътче в България, което е достойно за възхита – изпращайте статии, пътеписи и разкази и всичко, което смятате, че трябва да споделите за да сподпомогнем туризма в една от най-прекрасните страни на света – често подценяваната ни родина.

(информация, материали и снимки за местата, които искате да споделите изпращате на: malkitegolemi@zabelejitelnosti.info ).